Tip: Zamrazujete buchty? A děláte to správně?


Buchty, řezy a bábovky zamrazujeme vždy krájené. Budou se rozmrazovat rychleji a jen v takovém množství, jaké budeme potřebovat. A pozor, v mrazáku by neměly být déle jak měsíc.


Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas novinky, aktuality a rady!

Sdílejte tento článek na Facebooku.



Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku »

Zatím nebyl vložen žádný komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Formulář pro přihlášení

 
Registrace | Zapomenuté heslo

Rady a tipy

Pudink bez škarloupu

Někdo ho miluje, někdo ale nesnáší. Škraloup na pudinku. Jak se ho zbavit? Posypte uvařený pudink moučkovým cukrem, škraloup se pak nevytvoří.

zobrazit celou radu »

zobrazit všechny tipy »
svatky

Nazapomeňte poblahopřát

Dnes je 24.10.2025

Dnes 24.10 svátek slaví:
Nina

Zítra 25.10 svátek slaví:
Beáta

Včera 23.10 svátek slavil:
Teodor

© Na stará kolena | vyrobil INET-SERVIS.CZ 2013 - 2025 Kontakt | Nastavení cookies

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu nastarakolena.cz vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace