Tip: Zamrazujete buchty? A děláte to správně?


Buchty, řezy a bábovky zamrazujeme vždy krájené. Budou se rozmrazovat rychleji a jen v takovém množství, jaké budeme potřebovat. A pozor, v mrazáku by neměly být déle jak měsíc.


Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas novinky, aktuality a rady!

Sdílejte tento článek na Facebooku.



Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku »

Zatím nebyl vložen žádný komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Formulář pro přihlášení

 
Registrace | Zapomenuté heslo

Rady a tipy

Prášek do pečiva se dá využít i jinde v domácnosti

Kypřicí prášek je dobrý pomocník a hlavně levnější, než drahé prostředky na bělení.Dá se použít třeba při bělení záclon, Stačí záclony namočit přes noc do…

zobrazit celou radu »

zobrazit všechny tipy »
svatky

Nazapomeňte poblahopřát

Dnes je 21.10.2019

Dnes 21.10 svátek slaví:
Brigita

Zítra 22.10 svátek slaví:
Sabina

Včera 20.10 svátek slavil:
Vendelín

© Na stará kolena | vyrobil INET-SERVIS.CZ 2013 - 2019 Kontakt

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu nastarakolena.cz vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace