Tip: Zamrazujete buchty? A děláte to správně?


Buchty, řezy a bábovky zamrazujeme vždy krájené. Budou se rozmrazovat rychleji a jen v takovém množství, jaké budeme potřebovat. A pozor, v mrazáku by neměly být déle jak měsíc.


Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas novinky, aktuality a rady!

Sdílejte tento článek na Facebooku.



Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku »

Zatím nebyl vložen žádný komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Formulář pro přihlášení

 
Registrace | Zapomenuté heslo

Rady a tipy

Zasekává se vám klíč v zámku?

Usnadněte si odemykání. Klíč v zámku se bude dobře otáčet, když jej navoskujete. Je to čistější řešení než mazání olejem, které špiní ruce i oděv.

zobrazit celou radu »

zobrazit všechny tipy »
svatky

Nazapomeňte poblahopřát

Dnes je 08.11.2025

Dnes 08.11 svátek slaví:
Bohumír

Zítra 09.11 svátek slaví:
Bohdan

Včera 07.11 svátek slavil:
Saskie

© Na stará kolena | vyrobil INET-SERVIS.CZ 2013 - 2025 Kontakt | Nastavení cookies

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu nastarakolena.cz vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace