Tip: Zamrazujete buchty? A děláte to správně?


Buchty, řezy a bábovky zamrazujeme vždy krájené. Budou se rozmrazovat rychleji a jen v takovém množství, jaké budeme potřebovat. A pozor, v mrazáku by neměly být déle jak měsíc.


Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas novinky, aktuality a rady!

Sdílejte tento článek na Facebooku.



Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku »

Zatím nebyl vložen žádný komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Formulář pro přihlášení

 
Registrace | Zapomenuté heslo

Rady a tipy

Aby se slanina tolik nekroutila

Potřebujete opéct pár plátků anglické slaniny? A nechcete, aby se slanina na pánvičce příliš nekroutila. Než se dáte do opékání, vložte jednotlivé plátky…

zobrazit celou radu »

zobrazit všechny tipy »
svatky

Nazapomeňte poblahopřát

Dnes je 18.01.2021

Dnes 18.01 svátek slaví:
Vladislav

Zítra 19.01 svátek slaví:
Sára

Včera 17.01 svátek slavil:
Doubravka

© Na stará kolena | vyrobil INET-SERVIS.CZ 2013 - 2021 Kontakt

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu nastarakolena.cz vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace