Tip: Zamrazujete buchty? A děláte to správně?


Buchty, řezy a bábovky zamrazujeme vždy krájené. Budou se rozmrazovat rychleji a jen v takovém množství, jaké budeme potřebovat. A pozor, v mrazáku by neměly být déle jak měsíc.


Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas novinky, aktuality a rady!

Sdílejte tento článek na Facebooku.



Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku »

Zatím nebyl vložen žádný komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Formulář pro přihlášení

 
Registrace | Zapomenuté heslo

Rady a tipy

Vyrobte si přírodní odpuzovač komárů

Věděli jste, že komáři nesnášejí vůni kopru? Můžete si tak vyrobit přírodní odpuzovač komárů, Stačí svařit lžíci kopru v šálku vody, pak nechat vychladnout…

zobrazit celou radu »

zobrazit všechny tipy »
svatky

Nazapomeňte poblahopřát

Dnes je 04.06.2023

Dnes 04.06 svátek slaví:
Dalibor

Zítra 05.06 svátek slaví:
Dobroslav

Včera 03.06 svátek slavil:
Tamara

© Na stará kolena | vyrobil INET-SERVIS.CZ 2013 - 2023 Kontakt | Nastavení cookies